onsdag, 19 januar 2022 19:36

B&O kobler fortid med nåtid og fremtid

Skrevet av

Bang & Olufsen har med sitt Beolink-system vært pionerer innen multirom siden midten av 80-tallet. Nå skaper de en link gjennom historien som binder sammen dagens Beolink Multiroom med de historiske produktene.

Det hele startet allerede for 40 år siden, da Bang & Olufsen skapte første versjon av sitt multiromsystem kalt Master Control Link. Det ble introdusert på Beosystem 5000 og Beocenter 7000, og den enkleste betjeningen var via fjernkontrollene til disse to systemene. Og når de ble benyttet i kombinasjon med kontrollpanelene MCP 5000 og MCP 7700 ga det mulighet for toiveiskommunikasjon. Dette systemet ga mulighet for et multiromsystem for inntil fire rom.

 

Beolink Multiroom

Nå Bang & Olufsen nå introduserer det nye Beolink Multirom programmet for sine moderne multiromsprodukter Beosound Balance, Beosound Level, Beosound Emerge og Beolab 28, skaper de samtidig en kompatibilitet som med de klassiske Beolink-produktene som strekker seg gjennom 36 år. B&O hevder at de dermed er det selskapet som gir kompatibilitet lengst bakover i historien, og vi skal ikke påstå at de tar feil. Dette bygger bro mellom Bang & Olufsens langvarige arv av tilkoblede produkter fra 1986 og spenner over forskjellige teknologier og musikkformater, inkludert platespillere, CD-spillere, Mp3-medier, til de nyeste strømmemediene og musikktjenestene.

Dette innebærer blant annet at du kan lytte til musikk fra Beogram 5500-platespilleren fra 1986 trådløst gjennom den nyeste Beosound Level-høyttaleren, eller puste nytt liv i den ikoniske Beosound 9000-CD-spillerenved å parre den med de nye Beolab 28-høyttalerne.

Tilgjengelighet

Beolink Multiroom er nå tilgjengelig på Beosound Level, Beosound Balance, Beosound Emerge og Beolab 28.

 

Les mer hos Bang & Olufsen

 

 

Sist redigert torsdag, 20 januar 2022 06:13
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler