Thursday, 02 October 2014 11:39

Tre nye tenorer fra Musical Fidelity.

Written by

I sommer har Musical Fidelity lansert tre nye integrerte forsterkere. Det dreier seg om M3si, M6si og Nu-Vista 800.

Tradisjonsrike Musical Fidelity som har hovedkontor et forsiktig steinkast fra Wembly stadion lanserte i sommer tre nye integrerte forsterkere i et fra før velassortert sortiment. To av de er videreutviklet fra eksisterende modeller, mens den tredje er helt ny.

 

Vi starter med minstemann – M3si, som erstatter M3i. Denne utgjør den kanskje største mest markante oppgraderingen av de to minste nykommerne. I tillegg til flere innganger og økt effekt skal det også være forbedret konsturksjon. M3si har virituelle monoblikker, i det hvert effekttrinn har separat strømforsyning. Den mest markante oppgraderingen er nok likevel at M3si følger trenden med USB-DAC om bord. 24 bit /96kHz asynkron USB-DAC sikrer at jitter fra kilde elimineres. Effekten er økt til 90 watt i 8 ohm, og kapasitansen er doblet.

 

 

Storebror M6si har også asynkron USB-DAC men i motsetning til for M3si hadde forgjengeren til M6si også USB-DAC. Det har likevel skjedd interne forbedringer i M6si i forhold til forgjengeren M6i. Effekten i M6si er på 2x200 watt i 8 ohm.

 

 

Indrefileen av de tre nykommerne er utvilsomt Nu-Vista 800. En helt ny forsterker, men likevel med mange stolte forgjengere med Nu-Vista rør i konstruksjonen. Nu-Vista 800 går inn som flaggskipet i Musical Fidelity sin rekke med integrerte forsterkere, og er en HighEnd forsterker til 8.000 UKP. Denne forsterkere på 2x330 watt i 8 ohm veier tett innpå 40kg.

 

 

Alle tre modellene følger Musical sine tradisjoner med å ha HT-bypass, og har dermed også blitt innvilget innpass i vår offisielle liste over forsterkere med HT-bypass.

Norsk importør er Audiocompaniet.

Les mer hos Musical Fidelity.

Last modified on Sunday, 28 February 2016 09:09
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Latest from Karl Erik Sylthe