Thursday, 27 August 2015 12:57

Nu-Vista CD Player – nytt flaggskip fra Musical Fidelity

Written by

Musical Fidelity lanserer en makker til Nu-Vista 800. CD-spilleren ser ut til å være bygget for krig, og ha en matchvekt på 18 kilo.

 

 

 

 

Nu-Vista serien til Musical Fidelity er stadig tilbakevendende fristelser, og for et års tid siden ble det en fornyelse ved at den integrerte forsterkeren Nu-Vista 800 kom på markedet sammen med to andre forsterkere fra samme produsent. Vi skrev om disse tre tenorer her.

En skikkelig tungvekter som yter over 300 watt pr. kanal, og veier bortimot 40 kg på sokkelesten. Og i likhet med alle andre Nu-Vista produkter før den finner vi nuvistor rør også i Nu-Vista 800.

 

Det gjør vi selvfølgelig også i Nu-Vista CD Player som lanseres disse dager. Denne CD-spilleren er ellers en naturlig makker til den integrerte forsterkeren,og Musikal Fidelity hevder at den er designet for å ha nøyaktig samme klangegenskaper som Nu-Vista 800.

CD-spilleren er ellers en digital hub, utstyrt med to optiske- og to coax digitalinnganger. At jitter er på et veldig lavt nivå, får vi tro på produsenten når de sier det. At den har både RCA-og XLR-utganger er derimot lett verifiserbart – det samme gjelder opplysningen om at Nu-Vista CD Player har både Coax- og optisk digital utgang.

 

Les mer om Nu-Vista CD Player hos Musical Fidelity

Musikal Fidelity importeres av Audiocompaniet.

Last modified on Sunday, 28 February 2016 09:07
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Latest from Karl Erik Sylthe