lørdag, 23 mars 2019 06:43

BEOPLAY med vårstemning

Skrevet av

Bang & Olufsen presenterer en ny fargekolleksjon for sine produkter. Det tekniske navnet er SS19.

Design og farger er et viktig virkemiddel for Bang & Olufsen. Det er åpenbart en av grunnene til at de har tradisjon for å presentere en ny sesongbasert fargekolleksjon med jevne mellomrom. Og at denne presentasjonen er forlokkende og gir småkriblinger i kredittkortet er ikke til å fornekte.

Denne gangen er det en vår- og sommerkolleksjon som presenteres. Og det omfatter de tre produktene øreproppene H6 BEOPLAY H6, den trådløse høyttaleren BEOPLAY A1 og toppmodellen av hodetelefoner – BEOPLAY H9i, en modell vi for øvrig har inne til test nå.

Fargene som presenteres er fargene Clay, Pine og Sky.

 

 

BEOPLAY E6

E6 er et sett trådløse øreplugger som er en videreutvikling av de tidligere H5, og supplerer de helt trådløse E8 i sortimentet av trådløse earpods. En av triksene med H6 er at de har magneter på øreklokkene, noe som gjør at de kan henge trygt rundt halsen når de ikke er i bruk.

BEOPLAY E6 er designet av Jacob Wagner, og kommer nå i fargen Clay i tillegg til de to standardfargene Black og Sand.

Prisen på E6 er kr. 3.000,-.

 

 

BEOPLAY A1

A1 er den nest minste høyttaleren i B&O sitt sortiment. Det er en bluetooth-høyttaler med opp til 24 timer spilletid, og den er sprut og støvtett. Den har også innebygget mikrofon, noe som gir utvidet bruksområde. Også A1 har spilletid på opp mot 24 timer.

BEOPLAY A1 er designet av Cecilie Manz, og får i fargene Clay Pine og Sky, i tillegg til standardfargene Black, Natural, Moss Green og Sand Stone.

Prisen på A1 er kr. 2.750,-

 

 

BEOPLAY H9i

Flaggskipet blant B&O sine elegante høyttalere, en modell som både er trådløse og har støykansellering. Batteritid på 18 timer, og en lydkvalitet du kan lese mer om i Audiophile.no i en test som blir presentert i løpet av kort tid.

H9i er i likhet med E6 designet av Jacob Wagner. De blir nå tilgjengelig i fargene Clay og Pine i tillegg til standardfargene Black og Natural.

Prisen på H9i er kr. 5.000,-.

 

Sist redigert lørdag, 23 mars 2019 06:54
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler