onsdag, 29 oktober 2014 11:59

B&O BeoPlay A2 – ny lekker bærbar blåtannhøyttaler fra Bang & Olufsen.

Skrevet av

Vi er vant til at tradisjonsrike Bang & Olufsen går egne veier i designet når de lanserer nye produkt. De skuffer ikke denne gangen heller.

 

 

Det er vanskelig å heve øyenbrynet over tørre fakta når det gjelder produktkategorien bærbar, trådløs høyttaler. Derfor er det viktig at nye produkter i denne kategorien hevder seg i særlig to øvelser – lyd og design. Den første øvelsen kan vi foreløpig ikke si noe spesielt om, men det er ingen tvil om at B&O også her har funnet et flott design som skiller klinten fra hveten.

Legg i tillegg til at det her er snakk om en ganske spesiell tosidig høyttalerkonsept, og at bærbarheten er et …ehh… bærende element i designkonseptet, og vi har et svært spennende produkt i BeoPlay A2.

 

 

Les pressemeldingen fra Bang & Olufsen, redigert av Audiophile.no:


 

24 TIMER OG 360 GRADER MED INNOVASJON OG LYD SOM TAR PUSTEN FRA DEG!

 

 

 

Vi lanserer BeoPlay A2 – en kraftfull, ultra-bærbar Bluetooth-høyttaler med 360 graders banebrytende lyd – og med imponerende 24 timers batterilevetid. 

Resultatet er frihet til å nyte god musikk – når og hvor som helst!

 

B&O PLAY by Bang & Olufsen avduket i dag BeoPlay A2 – deres første Bluetooth-høyttaler noen sinne. Høyttaleren har banebrytende nyskapninger, lyd som gir deg hakeslepp og design og funksjonalitet du aldri før har sett maken til.

 

360 GRADERS ENESTÅENDE LYD

Denne høyttaleren har funksjonen True360, som er verdens første flerretningsstyrte lydløsning for flate høyttalere. Nå kan alle som lytter til den ultra-bærbare høyttaleren, nyte like god lyd uansett hvor de befinner seg. 

BeoPlay A2 er en tokanals høyttaler, med to kanaler på hver side av enheten som bruker en ny Bang & Olufsen-løsning kalt "Power Response Enhancement".  Løsningen inkluderer en ekstra diskant på baksiden av hoveddriveren, som gir en enda jevnere høyfrekvensspredning rundt kantene.

Kombinert med at hovedhøyttalerens drivere har flerretningsstyrt lydspredning ved lave frekvenser, er resultatet det vi kaller en True360 lydopplevelse – kraftfull musikk som fyller rommet i alle retninger.

Høyttalerens lydprofil er typisk for B&O PLAY: Ærlig, tydelig og lidenskapelig – slik at du virkelig kan nyte detaljene i musikken du hører på.

 

24 TIMERS BATTERILEVETID

Det er vanskelig å tro det, men BeoPlay A2 har faktisk nok batterikraft til å holde musikken og festen i gang i opptil 24 timer med én enkelt lading av batteriet. Ingen høyttalere i denne størrelsen og kategorien kommer i nærheten av en slik spilletid.

Det oppladbare Li-ion-batteriet i høyttaleren bruker vår "Adaptive Power Management"-teknologi, som både overvåker og forventer det innkommende lydsignalet slik at batteriforbruket kan reduseres. Denne innovative teknologien gjør det mulig å levere nøyaktig den mengden kraft forsterkerne trenger – og bare når de trenger det.

 

MADE TO MOVE

BeoPlay A2 er designet av den prisbelønte danske industridesigneren Cecilie Manz, og har en unik flat design med to tøffe polymerskall og en bunnsolid aluminiumskjerne. Resultatet er lekker skandinavisk eleganse, akustisk stabilitet og holdbarhet.

"BeoPlay A2 ble utformet for et liv på farten – og dette har påvirket alle aspektene ved høyttaleren når det gjelder design. Det er ingen front, ingen bakside, ingen opp og ingen ned – men det er lyd over alt," sier Cecilie Manz.

En kort, utskiftbar stropp i kvalitetslær gjør at du kan ta med deg høyttaleren uansett hvor du drar – og takket være Bluetooth-teknologien trenger du ingen Internett-tilkobling. Alt du trenger å gjøre er å koble mobilenheten til høyttaleren, så er du klar på få sekunder.

 

EN NYHET SOM ENDRER MARKEDET

BeoPlay A2 er den første Bluetooth-høyttaleren fra B&O PLAY og Bang & Olufsen – og med en pris på bare EUR 329 er dette et produkt som virkelig kan snu opp-ned på markedet.

"BeoPlay A2 er et banebrytende produkt som vil sette nye bransjestandarder, takket være den innovative True360-lyden og imponerende 24 timers batterilevetid,"sier Henrik Taudorf Lorensen, Corporate VP i B&O PLAY. Han fortsetter: "men også fordi du får en lydkvalitet som er best i klassen for denne typen produkt."

Hvis du vil kjøpe og lese mer om BeoPlay A2, kan du gå til www.beoplay.com/a2

 

VARIANTER OG PRISER

BeoPlay A2 fås i tre varianter: grå, grønn og sort.

BeoPlay A2 vil ha følgende pris: EUR 349 / USD 399 / DKK 2499.

Fås hos Bang & Olufsen-forhandlere, nettbutikken for B&O PLAY (beoplay.com) og utvalgte design- og kjøpesentre fra oktober 2014.

 

 

 

BEOPLAY A2 – PRODUKTSPESIFIKASJONER

 

GRUNNLEGGENDE SPESIFIKASJONER

Dimensjoner (D x H x B): 4,4 x 14,2 x 25,6 (cm)

Vekt: 1,1 kg

 

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Effektforsterkere: 180 watt digital forsterker i klasse D

Driverenheter: 2 x 3” basselement med full frekvens, 2 x 3” passive basskjølere, 2 x 3/4” diskanter

Effektivt frekvensområde: 55 Hz til 24kHz

Energiforbruk: 15 watt

Kabinettprinsipp: Passive basskjølere

Batteri: Innebygd, utskiftbart Li-ion-batteri med varmebeskyttet krets. Opptil 24 timers avspilling

Ladetid: 3 timer

 

TILKOBLING

Trådløs tilkobling: Bluetooth 4.0 med aptX

Tilkoblingsmuligheter: 1 x Line-in for Mp3-spiller eller mobilenhet, 1 x USB-tilkobling for lading av enheten mens den spiller musikk, 1 x DC strøminngang

Fjernkontrollbetjening

Via Bluetooth 4.0

Kontroll på enhetene: Slå av/på, øk eller reduser volumet, og koble Bluetooth til/fra.

 

NYTTIG Å VITE

True360 Sound Technology: Med den flerretningsstyrte lydteknologien True360, slik at alle kan nyte like god lyd uansett hvor de befinner seg

Basisfarger: Svart, grønn, grå

Tilbehør: Lang eller kort lærstropp

Designer: Cecilie Manz


 

Sist redigert fredag, 10 januar 2020 11:55
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.