Friday, 10 July 2015 11:42

Opticon og Zensor Pico - nyheter fra Dali.

Written by

 

Dali presentere to nye tilskudd i sitt høyttalersortiment. Vi snakker om to nye småhøyttalere i Zensor-serien, samt en helt ny serie med navn Opticon.

 

 

 

Dali Zensor Pico

Den kompakte budsjettserien Zensor fra Dali erstattet serien Concept for noen år siden. Det startet med stativhøyttaleren Zensor 1, gulvmodellen Zensor 5 og senterhøyttaleren Zensor Vocal. Disse ble etter et par år supplert med den noe større stativhøyttaleren Zensor 3 og den største gulvmodellen Zensor 7.

Na har Dali funnet funn til å supplere serien med en modell som er enda mer kompakt enn den fra før svært kompakte Zensor 1. Dali Zensor Pico har målene 230 x 141 x 196, også har oppgitt frekvensgang fra 62 – 26.500Hz.

 

 

Senterhøyttaleren Zensor Pico Vocal er etter alle solemerker (og spesifikasjoner) nøayktig den samme høyttaleren, bare veltet over på siden. Frontstoffet har fått en rotert logo, det er alt. Dette gjør Dali Zensor Pico Vokal til en av svært få senterhøytalere som har et usymmetrisk elementlayout.

 

 

Dali Opticon

Den helt nye serien Dali Opticon er ikke lansert enda. Lanseringsdatoen er satt til 6. august, og foreløpig har Dali bare sluppet et par teasere.

Serien vil erstatte Ikon-serien, og har blitt utviklet med basis i teknologi fra Rubikon og Epicon-serien. Opticon får syv ulike modeller, for bruk både i HiFi og hjemmekino oppsett.

 

Norsk importør for Dali er Hi-fi klubben.

 

 

Last modified on Saturday, 11 July 2015 06:48
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.