fredag, 07 desember 2018 16:26

Gruppetest av tre trådløse earpods: Monster iSport Victory, Powerbeats3 og Beoplay E8. Spesial

Skrevet av

Over en lengre periode har jeg testet tre earpods. To av dem er av det sportslige slaget, mens det tredje paret definitivt sorterer under eleganse. Og prislappen er hhv en, to og tre tusenlapper. Hva får man ved å gå opp i pris?

Innledningsvis må det innrømmes at earpods har vært et forsømt område for min del. Redusert lydkvalitet og et omdømme som hørselskverkere har fått meg til å skygge unna.

Men så kom vendingen. Flytting fra Bergen til Oslo i godt voksen alder ga også endrede bevegelsesvaner. I stedet for å kjøre til jobb, ble det interessant å ta trikk, gå og sykle. Og det er ingen til som å spasere i Oslo sentrum med knakende god musikk på øret. Jovisst, det er mulig å kle på seg ruvende hodetelefoner, men det er ikke helt min stil. Med earpods er det også mulig å lytte til musikk mens man sykler med hjelm (ja, jeg vet at det er litt risikosport), og på trening. Og med gode rutiner har du de tilgjengelig over alt.

Dette har ført til at jeg i løpet av den siste tiden har testet ut tre earpods i forkjellige prisklasser. Monster iSport Victory med veil. pris på tusenlappen, PowerBeats3 til to tusen, og Beoplay E8 som har en prislapp på tre tusen.

 

 

 

Les testen av Monster iSport Victory her.

Les testen av Powerbeats3 her

Les testen av Beoplay E8 her

 

Lest 3590 ganger
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.